Boek direct jouw catski reis naar Macedonië | Cloud9 Travel
Boeken

Macedonië

Catski, gevarieerd terrein met een rijke historie.
Catskiën / Macedonië / Boeken

Informatie aanvragen

Ben jij klaar om de volgende stappen te zetten naar dit geweldige avontuur? Wij nemen graag contact met je op om je te voorzien van alle informatie. Kom langs op een presentatieavond of vraag naar meer informatie.

Boekingsvoorwaarden

Wij helpen je graag met het plannen van je reis. Een boeking staat vast wanneer er een aanbetaling van 20% gedaan is. De restbetaling dient zes weken voor aanvang van de reis te zijn voldaan. Als de trip binnen zes weken voor aanvang van de reis wordt geboekt, dient het gehele bedrag in één keer te worden betaald. Wij werken met vaste prijzen via Eskimo en de boekingsvoorwaarden van Cloud9 Travel zijn gelijk aan die van Eskimo.

Refund en Downdays

Gemiddeld ski je meer dan 4000 hoogtemeters per dag. Dit is afhankelijk van de weersomstandigheden, mate van lawinegevaar en de terreinkeuze. De snowcat kan nagenoeg altijd rijden, ook tijdens een sneeuwstorm. Als het boven op de berg toch te stormachtig blijkt, kun je genieten van de vele treeruns die de Shar Mountains rijk zijn. Indien je niet kunt skiën door mechanisch falen, lawinegevaar of de weersomstandigheden, krijg je de niet gereden dagen terug als credit en deze kan je tijdens een andere trip met Cloud9 Travel inzetten.

Annulering

We begrijpen dat er incidenteel situaties voorkomen waardoor je een trip wil annuleren. Helaas heeft Eskimo hiervoor geen refund policy. Dit betekent dat, als je boekt en annuleert, je geen geld terug krijgt. Je kan natuurlijk wel een vervangende deelnemer zoeken voor je reis. De restbetaling dien je minimaal zes weken voor aanvang van de trip te voldoen. Wordt de reis, of een gedeelte hiervan, door Eskimo gecanceld vanwege slechte weersomstandigheden, technische problemen en/of overboeking, dan treed Eskimo’s refund policy wel in werking. Let op: wij adviseren het aanschaffen van een annuleringsverzekering met een zo breed mogelijke dekking. Neem contact met ons op voor de annuleringsvoorwaarden en aanvullende informatie.