16 t/m 20 mei 2019

MK Heliskitrip

Ga mee naar een verbazingwekkend mooi skiparadijs samen met MK Skiservice.

Neem contact op
Exclusieve trips MK Heliskitrip in IJsland 2019

MK Heliskitrip in IJsland 2019

16-20 mei 2019 organiseren wij samen met MKskiservice een heliskitrip in de Troll Peninsula in het unieke IJsland. Het heliski seizoen duurt hier van eind februari tot en met eind juni, dus de mogelijkheden zijn tijdens deze trip nog verbazingwekkend. Door de nabijheid van de zee en het Arctische klimaat is het sneeuwdek stabiel en zijn de weercondities geweldig voor het freeriden. Deze reis is geschikt voor iedere skiër of snowboarder en ook perfect voor de fanatieke freeriders. De groepen en programma’s worden namelijk ingedeeld op niveau, zodat iedereen zijn eigen tempo kan volgen. Het is belangrijk dat je je comfortabel voelt in de sneeuw en een gevorderd ski- of snowboardniveau hebt. Neem gerust contact met ons op als je twijfelt of deze reis geschikt is voor jouw niveau, we denken namelijk graag met je mee!

Niet te vergelijken met wat je eerder hebt gezien. ik heb al aardig wat mooie plekken gezien maar dit is echt iets speciaals. Ik heb me vooral verbaasd over hoe makkelijk het je wordt gemaakt om bij perfecte sneeuw en terrein te komen.

- Menno Koelewijn - MK Skiservice

Troll Peninsula, IJsland

Deze sneeuw Walhalla heeft een terrein van meer dan 4000 vierkante kilometers! Daarbij is maar liefst 90% van de bergen begaanbaar voor skiërs en snowboarders waardoor er flink wat ruimte voor de heli is om je af te zetten. Omdat de bergen een perfecte mix hebben tussen steile tot zeer steile couloirs en bergkammen tot minder steile gletsjerafdalingen is dit gebied geschikt voor verschillende niveaus. Ook in IJsland heb je kans op downdays. Gelukkig is er op zo’n dag genoeg te doen, zoals: walvissen spotten, zeevissen en vulkanische grotten ontdekken!