De meest ultieme heliskitrip in 2019! | Paultjes Pillow Week | Cloud9 Travel
2019

Paultjes Pillow Week

Trap het nieuwe jaar af in stijl met de ultieme droomreis voor iedere freeride liefhebber!

Neem contact op
Exclusieve trips Paultjes Pillow Week 2019

Paultjes Pillow week 2019

Een lodge gevuld met Nederlanders, Belgen en onze agent/freeride skiër Paul de Groot. Dat kan alleen maar goed gaan toch? Dat blijkt wel, want dit wordt ondertussen de 5de heliski editie van Paultjes Pillow Week! De ultieme heliskitrip voor jong en oud, waar skiërs van elk niveau samenkomen.

Het recept blijft exact hetzelfde. Waarom? Omdat de ultieme skitrip volledig in deze heliskireis geboekt zit: een fly-in remote lodge waar alleen poederhongerige Nederlanders en Belgen op jacht gaan naar treeruns, pillows en heel veel poeder. Ze zeggen het… “Never change a winning team!”

“5 jaar geleden hadden we nooit voor ogen gehouden dat we een volledige remote lodge vol zouden krijgen met Nederlanders en Belgen. CMH Galena in Canada, een plek waarbij iedereen gefocust is op hetzelfde doel: Zoveel mogelijk pillows rammen! Dit is daadwerkelijke de ultieme skireis voor iedere skiër en snowboarder.”

- Paul de Groot

CMH Galena

CMH Galena, de welbekende locatie voor het heliskiën waar ultieme diepe poeder centraal staat. Uitdagende tree-runs, epische pillows en veel cliffs met voor iedereen wat wils. Een reis wat alleen maar bestaat uit succesverhalen. 4 edities verder blijft dit de mooiste groepsreis voor de beste poederruns.

Nog niet overtuigd? Bekijk dan de video van Travic Rice in Depth Perception waar hij geniet van deze overweldigende locatie of kijk links naar de derde editie van PPW!

Ga jij mee met 43 andere fanatieke gepassioneerde freeriders en/of levensgenieters? Neem dan contact met ons op voor meer informatie, want dit belooft weer een onvergetelijke week te worden!