11-daagse Roadtrip + Heliski reis met wePowder - Canada | Cloud9 Travel
20 t/m 30 januari 2020

wePowder heliski- en roadtrip

Een heliski- en roadtrip met alleen maar wePowderaars. Ultieme poeder en treeruns met Arjen en Meteo Morris.

Neem contact op
Favorites wePowder heliskitrip 2020

wePowder heliskitrip 2020

In januari 2020 is het weer tijd voor de WePowder helitrip in Canada! Met maar liefst 44 beschikbare plekken in het Regent hotel gaan we er wederom een legendarische week van maken. Ervaring heeft geleerd dat de helitrips naar Canada binnen no time volgeboekt zijn. Dit jaar maken wij vooraf een mooie roadtrip langs de mooiste skigebieden van Canada!

Vanuit Revelstoke heb je toegang tot de Monashees en de Selkirks Mountain Range. Deze gebieden staan bekend om de diepe sneeuw, tree skiing en alpine en gletsjer terrein. Wil je graag mee? Verwacht dan heel veel sneeuw en ongerept natuurschoon! Je hoeft geen professionele freerider te zijn om te gaan heliskiën. Het is voor jezelf verstandig om fysiek in goede conditie te zijn en enige ervaring in de poedersneeuw is altijd handig. Deze reizen zijn dus niet alleen voor de absolute experts. We komen heel graag met je in contact om te bespreken of deze trip voor jou geschikt is.

Schrijf je nu hier in voor de informatieavond op 3 september 2019 in Amsterdam!

Dit was de mooiste en dikste week snowboarden ooit. Iedere dag vijftig centimeter koude verse poeder en een heli die voor de lodge stond te wachten. Wát een week! Lees hier mijn hele verhaal.

- Meteo Morris

CMH Revelstoke

Bij CMH betaal je niet voor de tijd die je in de heli zit, maar voor het aantal verticale meters dat je skiet of board. Er is maar liefst 17.500 verticale meter te verspreiden over de 4 dagen dat je er bent. Daarnaast is het hotel fantastisch met een gym, sauna en buiten jacuzzi. Deze prachtige verblijfplaats ligt midden in het gezellige stadje. Dankzij de goede ligging kan je naar drie verschillende heliskigebieden vliegen, waardoor de kans op een downday klein is! Het terrein waar de heli je dropt is daarom ook zeer gevarieerd; van treeruns tot pillows en van open velden tot steeps en diepe poeder. Geschikt voor pro’s en beginners dus! We hebben jaren lang ervaring in Canada en werken trouw samen met onze partner CMH. Samen met WePowder gaan we er in 2020 dus weer een geweldige trip van te maken! Ga jij mee?

Hoewel ik al op heel veel plekken op de wereld geskied heb, ski ik met CMH de beste poeder. En niet één keer, maar ieder jaar opnieuw. Het is een bucketlist trip die je ieder jaar weer terugzet op de lijst. Lees hier mijn hele verhaal.

- Arjen