Alaska boeken - Maak direct een persoonlijke afspraak | Cloud9 Travel
Boeken

Alaska

Extreem terrein, steile afdalingen, grenzen verleggen.
Heliskiën / Alaska / Boeken

Alvast kennis maken?

We maken graag een persoonlijke afspraak om jouw reis samen te stellen. Dit kan zowel bij jou thuis als bij ons op locatie op de Bloemgracht in Amsterdam of in Bilthoven.

Boekingsvoorwaarden

Een boeking staat vast wanneer er een aanbetaling van 50% gedaan is. De restbetaling dient zestig dagen voor aanvang van de trip te worden voldaan. We werken met vastgestelde prijzen vanuit Alaska en daarom is alles aangegeven in Amerikaanse Dollars (USD), Hierdoor ontstaan er nooit onduidelijkheden over de wisselkoers.

Refund en Downdays

‘The waiting game’ is een bekende uitdrukking in Alaska. Het weer is er onvoorspelbaar en het kan voorkomen dat de heli een dagdeel, een dag of een aantal dagen niet kan vliegen. Het gebeurt gelukkig zelden dat er helemaal niet geskied kan worden in een week. Voor de dagen zonder vlieguren krijg je geen refund, maar je kunt wel de helft van de vliegtijd meenemen naar je volgende boeking.

Het grote voordeel van Haines is dat het heliplatform direct grenst aan de bergen waar geskied wordt. Wanneer er tijdens ongunstige weersomstandigheden zich onverwachts een mogelijkheid voordoet om te gaan skiën kan er dus direct uitgevlogen worden. Dit in tegenstelling tot andere heliski locaties in Alaska zoals Valdez en de omliggende regio, waarbij je eerst een stuk moet vliegen voordat je in de bergen bent. Langer vliegen vergroot de kans op onzekere weersomstandigheden en is daarom niet optimaal. Haines is uniek omdat we daar letterlijk een paar minuten van de eerste afdalingen verwijderd zijn!

Annulering

We begrijpen dat er incidenteel situaties voorkomen waardoor je een trip wil annuleren. Wij willen onze gasten echter verzekeren van een veilige en uitzonderlijke heliski-ervaring. Hierbij maken wij substantiële kosten en gaan wij, lang voor de start van de reis, vele verplichtingen aan. Daarom is het van belang goed op de hoogte te zijn van onze annuleringsvoorwaarden. Daarnaast adviseren wij het aanschaffen van een annuleringsverzekering die gespecialiseerd is in heliskiën en die annulering van je reis dekt. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie hierover.