Canada boeken - Ontdek jouw heliski reis naar Canada | Cloud9 Travel
Boeken

Canada

Meters maken, luxe lodges en bekende lijnen rijden.
Heliskiën / Canada / Boeken

Informatie aanvragen

Ben jij klaar om de volgende stappen te zetten naar dit geweldige avontuur? Wij nemen graag contact met je op om je te voorzien van alle informatie. Kom langs op een presentatieavond of vraag naar meer informatie.

Boekingsvoorwaarden

Een boeking staat vast wanneer er een aanbetaling van 20% is gedaan. We werken met vastgestelde prijzen vanuit Canada, daarom is alles aangegeven in CAD: Canadese Dollars. Hierdoor ontstaan er geen onduidelijkheden over de wisselkoersen. De restbetaling dient vijftien weken voor aanvang van de trip te worden voldaan.

Refund en Downdays

Gelukkig vliegt de heli bijna altijd. Zelfs met sneeuwval en weinig zicht lukt het CMH vaak plekken te vinden waar je geen enkele meter tekort komt. Mocht het vanwege extreme weersomstandigheden of technische problemen van de helikopter toch onmogelijk zijn om te vliegen, dan heeft CMH het allerbeste ‘niet-goed-geld-terug’ beleid in de industrie. In het geval dat de gegarandeerde verticale meters niet gehaald worden, betalen we CAD 150,- (CAD 170,- bij Small Group en Steeps) per 1000 niet geskiede verticale meters terug. Bij Revelstoke en Kootenay ligt het refund level voor een 5-daagse trip op 15.250 meter en voor een 4-daagse trip op 12.340 meter. Mocht het zo zijn dat je onder 63% van het aantal gegarandeerde verticale meters uitkomt, dan krijg je een extra tegoed van CAD 1000,- of CAD 500,- op je CMH-account voor je volgende boeking.

Annulering

We begrijpen dat er incidenteel situaties voorkomen waardoor je een trip wil annuleren. Wij willen onze gasten echter verzekeren van een veilige en uitzonderlijke heliski-ervaring. Hierbij maken wij substantiële kosten en gaan wij, lang voor de start van de reis, vele verplichtingen aan. Daarom is het van belang goed op de hoogte te zijn van onze annuleringsvoorwaarden. Daarnaast adviseren wij het aanschaffen van een annuleringsverzekering die gespecialiseerd is in heliskiën en die annulering van je reis dekt. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie hierover.