Chili boeken - Ontdek jouw heliski reis naar Chili | Cloud9 Travel
Boeken

Chili

Exotisch, cultureel en alle seizoenen gecombineerd.
Heliskiën / Chili / Boeken

Alvast kennis maken?

We maken graag een persoonlijke afspraak om jouw reis samen te stellen. Dit kan zowel bij jou thuis als bij ons op locatie op de Bloemgracht in Amsterdam of in Bilthoven.

Boekingsvoorwaarden

Een boeking staat vast wanneer er een aanbetaling van 2000 USD is gedaan. Omdat we werken met vastgestelde prijzen vanuit Chili is alles aangegeven in USD: Amerikaanse Dollars. Hierdoor ontstaan er nooit onduidelijkheden over de wisselkoers. De restbetaling dient minimaal zestig dagen voor aanvang van de trip voldaan te zijn.

Refund en Downdays

Het kan voorkomen dat de heli een dagdeel, een dag of een aantal dagen niet kan vliegen. Het gebeurt zelden dat er in een week helemaal niet geskied wordt. De weersomstandigheden zijn over het algemeen stabiel en periodes van slecht weer zijn van korte duur. Voor de dagen zonder vlieguren krijg je geen refund, maar je kunt wel de helft van de vliegtijd meenemen naar je volgende boeking.

Annulering

We begrijpen dat er incidenteel situaties voorkomen waardoor je een trip wil annuleren. Wij willen onze gasten echter verzekeren van een veilige en uitzonderlijke heliski-ervaring. Hierbij maken wij substantiële kosten en gaan wij, lang voor de start van de reis, vele verplichtingen aan. Daarom is het van belang goed op de hoogte te zijn van onze annuleringsvoorwaarden. Daarnaast adviseren wij het aanschaffen van een annuleringsverzekering die gespecialiseerd is in heliskiën en die annulering van je reis dekt. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie hierover.