Groenland boeken - Maak direct een persoonlijke afspraak | Cloud9 Travel
Boeken

Groenland

De wildernis in, onbereikbaar niemandsland en off the grid leven.
Heliskiën / Groenland / Boeken

Alvast kennis maken?

We maken graag een persoonlijke afspraak om jouw reis samen te stellen. Dit kan zowel bij jou thuis als bij ons op locatie op de Bloemgracht in Amsterdam of in Bilthoven.

Boekingsvoorwaarden

De vlucht vanaf Reykjavik naar Kulusuk zal geregeld worden door een lokale reisagent. De prijs van deze vlucht zal in de factuur bovenop de prijs van het heli skiën komen. Van dit totaalbedrag dient een aanbetaling van 50% gedaan te worden, dan pas is je reis officieel bevestigd. De restbetaling dient vervolgens 90 dagen voor de reis voldaan zijn.

Refund en downdays

Helaas ben je met het heli skiën afhankelijk van het weer. De Groenlandse gidsen houden zich streng aan de veiligheidsregels waardoor het voor kan komen dat je sommige dagen, of delen van dagen, niet naar boven kan. Op deze dagen zijn er een hoop andere activiteiten te doen in de prachtige omgeving. Omdat er voor Greenland Heliskiing vooraf al veel kosten verbonden zijn aan de helikopter, de vlieguren en de gidsen zijn refunds voor gemiste vlieguren niet mogelijk. Het doel van de gidsen is om ons zo veel mogelijk te laten heli skiën, maar de veiligheid gaat natuurlijk voorop.

Annulering

Vanuit Groenland wordt aangeraden een volledige annuleringsverzekering op je vliegtickets te nemen. Air Greenland geeft namelijk geen mogelijkheden tot annuleren vanaf het moment dat er is betaald.

We begrijpen dat er incidenteel situaties kunnen voorkomen waardoor je een trip wilt annuleren. Echter willen wij onze gasten verzekeren van een veilige en uitzonderlijke heliski-ervaring. Hierbij maken wij substantiële kosten en gaan wij, lang voor de start van de reis, vele verplichtingen aan. Daarom is het van belang goed op de hoogte te zijn van onze annuleringsvoorwaarden. Daarnaast adviseren wij het aanschaffen van een annuleringsverzekering die gespecialiseerd is in heli skiën. Deze kan de annulering van je reis eventueel dekken. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie hierover.