IJsland boeken - Boek direct jouw heliskireis naar IJsland | Cloud9 Travel
Boeken

IJsland

Adembenemende landschappen, van sea to summit en open terrein.
Heliskiën / IJsland / Boeken

Alvast kennis maken?

We maken graag een persoonlijke afspraak om jouw reis samen te stellen. Dit kan zowel bij jou thuis als bij ons op locatie op de Bloemgracht in Amsterdam of in Bilthoven.

Boekingsvoorwaarden

Een boeking staat vast wanneer er een aanbetaling van 50% gedaan is. We werken met vastgestelde prijzen vanuit IJsland. De restbetaling dient minimaal zestig dagen voor aanvang van de trip te zijn voldaan.

Refund en Downdays

Het kan voorkomen dat de heli een dagdeel, een dag of een aantal dagen niet kan vliegen. Het gebeurt zelden dat er helemaal niet geskied kan worden in een week. Voor de dagen zonder vlieguren krijg je geen refund, maar je kunt wel de helft van de vliegtijd meenemen naar je volgende boeking.

Annulering

We begrijpen dat er incidenteel situaties voorkomen waardoor je een trip wil annuleren. Wij willen onze gasten echter verzekeren van een veilige en uitzonderlijke heliski-ervaring. Hierbij maken wij substantiële kosten en gaan wij, lang voor de start van de reis, vele verplichtingen aan. Daarom is het van belang goed op de hoogte te zijn van onze annuleringsvoorwaarden. Daarnaast adviseren wij het aanschaffen van een annuleringsverzekering die gespecialiseerd is in heliskiën en die annulering van je reis dekt. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie hierover.