Nieuw-Zeeland boeken - Ontdek heliskiën hier! | Cloud9 Travel
Boeken

Nieuw-Zeeland

Magnifiek, exceptioneel en once in a life time.
Heliskiën / Nieuw-Zeeland / Boeken

Alvast kennis maken?

We maken graag een persoonlijke afspraak om jouw reis samen te stellen. Dit kan zowel bij jou thuis als bij ons op locatie op de Bloemgracht in Amsterdam of in Bilthoven.

Boekingsvoorwaarden

We werken met vastgestelde prijzen vanuit Nieuw-Zeeland. Een boeking staat vast wanneer er een aanbetaling van 50% is gedaan. De restbetaling dient minimaal zestig dagen voor aanvang van de trip te zijn voldaan.

Refund en Downdays

Methven Heliskiing vliegt alleen met goede weersomstandigheden, dat komt neer op vier of vijf van de zeven dagen. Vanwege het maritieme klimaat kan het weer snel veranderen.

Annulering

We begrijpen dat er incidenteel situaties voorkomen waardoor je een trip wil annuleren. Wij willen onze gasten echter verzekeren van een veilige en uitzonderlijke heliski-ervaring. Hierbij maken wij substantiële kosten en gaan wij, lang voor de start van de reis, vele verplichtingen aan. Daarom is het van belang goed op de hoogte te zijn van onze annuleringsvoorwaarden. Daarnaast adviseren wij het aanschaffen van een annuleringsverzekering die gespecialiseerd is in heliskiën en die annulering van je reis dekt. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie hierover.