Cloud9 Travel Heliski Reisbureau | Contact - cloud9travel.nl

Contact

Bel of stuur een mail

Neem contact op

Geloof jij dat de ultieme freeride reis met Cloud9 Travel gerealiseerd kan worden en heb je nog vragen over onze locaties? Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier. Je kan ons ook bellen of mailen.


Maak gebruik van ons reisadvies om jouw ultieme reis te realiseren.

Ik ontvang graag meer informatie

Meer informatie
We voorzien je graag van aanvullende informatie: van vluchttijden tot materiaaltips en alles daartussenin. Als exclusieve agent in de Benelux helpen we je met het uitzoeken van de meest bijzondere bestemmingen voor jouw persoonlijke avontuur. We stellen graag met jou een reis op maat samen. Ben je op zoek naar meer algemene informatie? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief, bezoek één van onze promotiedagen of kom eens bij ons langs voor een kop koffie.

Telefonisch bereikbaar
Je kan ons telefonisch bereiken van maandag tot en met zaterdag tussen 9:00 en 19:00. Buiten deze tijden kan je ons een bericht achterlaten en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

Op bezoek
Ervaring heeft geleerd dat er toch een hele hoop vragen zijn bij het boeken van een helitrip. Er valt namelijk nog veel meer te vertellen dan wat er op onze website staat. Wij komen dus graag in contact met je, telefonisch of op de borrel. Dit kan het proces versnellen en in een keer veel meer duidelijkheid verschaffen. Voor ons is het op deze manier ook gemakkelijker een “custom” passende trip voor je samen te stellen.

Philippe Mullens
dutch english french
Philippe Mullens
+31 6 141 886 95

Volgens mijn ouders stond ik met drie jaar oud al lachend op de ski’s. Vele jaren later tijdens mijn eerste keer heliskiën, kreeg ik het vervelende gevoel dat ik dit ieder jaar wel zou willen doen. Hoe kon ik dat nou ooit voor elkaar krijgen?

Ik heb er hard voor moeten werken, maar mijn droom is uitgekomen: heliski-reizen organiseren is nu mijn baan. De uitbreiding met een groot aantal nieuwe bestemmingen via ons label Cloud9 Travel, is een flinke stap. Een stap waar ik jarenlang plannen voor heb gemaakt. We kunnen nu vrijwel in alle maanden van het jaar reizen aanbieden op de meest exotische plekken. Voor mij is het letterlijk ‘living the dream’ geworden!

Paul de Groot
dutch english german
Paul de Groot
+31 6 278 368 57​⁠​

Ik ski al zolang ik me kan herinneren. Vroeger was wintersport altijd mijn favoriete vakantie, nu is het mijn werk maar vooral mijn passie. Gedurende verschillende opleidingen en cursussen in de sport en wintersport werd mijn blik op de bergen steeds weidser.

In 2013 heb ik mijn eerste heliski trip geboekt bij Philippe Mullens. Hoe dat beviel? Het feit dat we nu compagnons zijn, zegt misschien al genoeg. Na lang zoeken naar de beste poeder in Europa, trof ik het juist in de uithoeken van de wereld aan. Die ervaring kunnen delen met anderen die daardoor geïnspireerd raken, is fantastisch. Ik help onze gasten graag een reis samen te stellen, zodat hun dromen uit komen.

Jochem Hinz
dutch english german
Jochem Hinz
+31 6 247 810 54​⁠​

In 2013 ben ik het outdoor- en wintersportwereldje ingerold. Sindsdien ben ik steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden binnen dit domein. Na een half jaar in Oostenrijk te hebben gestudeerd, waar de passie voor de bergen alleen maar groter is geworden, ben ik begin 2016 begonnen bij CMH Benelux. Hierop volgde al snel de oprichting van Cloud9 Travel.

Hoe meer ik over de fantastische producten te weten ben gekomen, des te enthousiaster ik werd. Sinds mijn eerste heliski trip in 2017 ben ik helemaal verkocht en kan ik me nu met veel passie en plezier bezig houden met het plannen van de beste vakanties voor elke freerider.

Esther Schop
dutch english german
Esther Schop
+31 20 854 50 07

Als fervent snowboarder heb ik vijf hele winterseizoenen in de sneeuw gewoond en gewerkt, waaronder in Frankrijk, nieuw zeeland, Japan en Canada. Heli-boarden is voor mij het hoogst haalbare op het gebied van wintersport. In Canada heb ik voor het eerst geproefd aan dit verslavende product. Dit was een droom die uitkwam. Er volgde dan ook nog veel meer heli-dagen.

Ik ben super blij dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken bij Cloud9 Travel. Door het brede assortiment van Cloud9 Travel kunnen we wintersporters van ieder niveau een gepaste reis aanbieden. Ik doe niets liever dan mijn enthousiasme op jullie overbrengen, En kan niet wachten om toekomstige klanten te helpen met het organiseren van hun ultieme droom!