Cloud9 Travel Heliski Reisbureau | Over ons - cloud9travel.nl
Over

Cloud9

“Level nine is the highest cumulonimbus, which appears as glorious
white mountains in the sky. When you are on cloud nine, you are at the
very peak of existence.” – US Weather Bureau (1950)

Neem contact op

Cloud9 Travel

‘Living on cloud nine’ betekent: ‘being in a state of perfect happiness’. Een ervaring die met Cloud9 Travel onontkoombaar is wanneer je een van de meest unieke freeride experiences van de wereld boekt!

Met ruim tien jaar ervaring op het gebied van heliskiën en het organiseren van bijzondere reizen op freeridegebied, weten we bij Cloud9 hoe we samen met onze klanten grenzen kunnen verleggen. Elke locatie uit het programma hebben we van top tot teen aan een kritische blik onderworpen en persoonlijk ervaren voordat we het via het op maat gemaakte programma van Cloud9 Travel wilde aanbieden.

Cloud9 Travel geeft jou de kans om de perfecte ‘state of happiness’ te bereiken. Het enige wat jij hoeft te doen, is een locatie uitkiezen..

Unieke skireizen

Al onze reizen zijn uniek, maar Cloud9 Travel biedt meer dan alleen een unieke ervaring. Wij willen jou die ‘state of perfect happiness’ laten ervaren. Dat doen we door middel van een ‘once in a lifetime’ avontuur. Een ontdekkingstocht naar de meest bijzondere plekken op aarde. Een eersteklas ticket naar een onvergetelijke freeride ervaring. Samen verleggen we grenzen, letterlijk en figuurlijk.

We reizen af naar unieke locaties waar je de beste poedersneeuw ter wereld vindt. We reizen af naar bergen waar nog nooit eerder geskied of gesnowboard is. We reizen af naar de absolute wildernis. We reizen af naar plekken waar je tot voor kort alleen maar van kon dromen.. We reizen af naar Cloud9…

Philippe Mullens
dutch english french
Philippe Mullens
+31 6 141 886 95

Volgens mijn ouders stond ik met drie jaar oud al lachend op de ski’s. Vele jaren later tijdens mijn eerste keer heliskiën, kreeg ik het vervelende gevoel dat ik dit ieder jaar wel zou willen doen. Hoe kon ik dat nou ooit voor elkaar krijgen?

Ik heb er hard voor moeten werken, maar mijn droom is uitgekomen: heliski-reizen organiseren is nu mijn baan. De uitbreiding met een groot aantal nieuwe bestemmingen via ons label Cloud9 Travel, is een flinke stap. Een stap waar ik jarenlang plannen voor heb gemaakt. We kunnen nu vrijwel in alle maanden van het jaar reizen aanbieden op de meest exotische plekken. Voor mij is het letterlijk ‘living the dream’ geworden!

Paul de Groot
dutch english german
Paul de Groot
+31 6 278 368 57​⁠​

Ik ski al zolang ik me kan herinneren. Vroeger was wintersport altijd mijn favoriete vakantie, nu is het mijn werk maar vooral mijn passie. Gedurende verschillende opleidingen en cursussen in de sport en wintersport werd mijn blik op de bergen steeds weidser.

In 2013 heb ik mijn eerste heliski trip geboekt bij Philippe Mullens. Hoe dat beviel? Het feit dat we nu compagnons zijn, zegt misschien al genoeg. Na lang zoeken naar de beste poeder in Europa, trof ik het juist in de uithoeken van de wereld aan. Die ervaring kunnen delen met anderen die daardoor geïnspireerd raken, is fantastisch. Ik help onze gasten graag een reis samen te stellen, zodat hun dromen uit komen.

Jochem Hinz
dutch english german
Jochem Hinz
+31 6 247 810 54​⁠​

In 2013 ben ik het outdoor- en wintersportwereldje ingerold. Sindsdien ben ik steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden binnen dit domein. Na een half jaar in Oostenrijk te hebben gestudeerd, waar de passie voor de bergen alleen maar groter is geworden, ben ik begin 2016 begonnen bij CMH Benelux. Hierop volgde al snel de oprichting van Cloud9 Travel.

Hoe meer ik over de fantastische producten te weten ben gekomen, des te enthousiaster ik werd. Sinds mijn eerste heliski trip in 2017 ben ik helemaal verkocht en kan ik me nu met veel passie en plezier bezig houden met het plannen van de beste vakanties voor elke freerider.