Eindeloos mooi terrein, prachtige valleien, perfecte tree runs en diepe sneeuw.
2023

Gothics Exlusive

Eindeloos mooi terrein, prachtige valleien, perfecte tree runs en diepe sneeuw.

Vraag informatie op
Favorites Gothics Exclusive 2023

Gothics Exclusive 2023

Op zoek naar open weides met verse sneeuw, first tracks en prachtige uitzichten over de bergen? CMH Gothics is “the place to be” om deze droom uit te laten komen.

22-27 maart 2023 is de Gothics lodge exclusief voor Cloud9 gasten, met een groepje Nederlanders en Belgen gaan we 5 dagen lang de high alpine runs opzoeken. Hier zullen we de gave uitzichten vinden en de bergtoppen bewonderen. Na een dag intensief skiën kan je vervolgens in de lodge genieten van het diner of maak gebruik van de faciliteiten van de lodge, zoals de outdoor jacuzzi, houtgestookte sauna en stoomsauna, fitness en massage ruimte en de gezellige lounge en bar.

Een unieke trip met Nederlanders en Belgen in één van de mooiste heliskigebieden ter wereld. Dit beloofd een magische week te worden!

Welcome to paradise.

- Menno Boermans

CMH Gothics

Het gebied van de Gothics is een van de grootste skigebieden met veel verschillende soorten afdalingen. Ook staat dit gebied bekend om het treeskiën en er zijn spectaculaire alpine afdalingen in combinatie met gletsjers. Door het gevarieerde terrein en diverse microklimaten zijn de skiërs niet weersafhankelijk of worden zij beperkt door dreiging van lawines. Onze ervaren gidsen en piloten doen hun uiterste best om elke dag weer zo fijn en veilig mogelijk te maken.