Op reis naar CMH Lodge Gothics - Ontdek het met Cloud9 Travel
Lodge

Gothics

Breedste keuze aan trips en terrein

Neem contact op

Waarom CMH Gothics?

Wanneer dagen in de “outback” zo goed zijn, heb je een extra fijne plek nodig om te ontspannen. De Gothics maakt het gemakkelijk met geweldige maaltijden, gezellige sfeer en een op hout gestookte sauna voor de beste ontspanning. Als thuisbasis van CMH’s langste afdalingen hebben de Gothics de perfecte mix van terrein voor zowel rookies als veteranen. Verwacht perfecte dalen, open gletsjers, perfecte tree runs en diepe sneeuw.

over deze lodge

Lodge capaciteit

37 gasten

Sneeuwval

1800cm

Lodge Hoogte

700m

Skihoogte

900 - 3000m

CMH Gebieden

Selkirk & Monashee bergketens

Skiterrein

315 afdalingen - 60% bomen / 40% alpine

De bergen vertellen maar de helft van het verhaal

Het gebied van de Gothics is een van de grootste skigebieden met veel verschillende soorten afdalingen. Ook dit gebied staat bekend om het treeskiën en er zijn spectaculaire alpine afdalingen in combinatie met gletsjers. Door het gevarieerde terrein en diverse microklimaten zijn de skiërs niet weersafhankelijk of worden zij beperkt door dreiging van lawines. Onze ervaren gidsen en piloten doen hun uiterste best om elke dag weer zo fijn en veilig mogelijk te maken.

Na een dag in de backcountry, verplaats het plezier zich richting de lodge. De gezellige Gothics lodge is de perfecte plek om te ontspannen, relaxen en te genieten van een fantastisch diner. Na het diner kan je optimaal regenereren in de hout gestookte sauna zodat je morgen alles weer over kunt doen.

Locatie

De Gothics lodge ligt ten noorden van Kelowna en Revelstoke. Indien je gebruik maakt van CMH transport zal het Four Points Sheraton (Kelowna Airport) het beginpunt van jou CMH avontuur zijn. Bij aankomst kan je inchecken in de lobby van het hotel bij de CMH desk en in contact komen met de CMH crew. ‘s Morgens zorgt de CMH crew voor de reis naar de Gothics lodge. Tijdens het transport zal een CMH host je begeleiden en is er eten en drinken aan boord.

  • Vliegveld: Kelowna of Calgary International Airport
  • Hotel vooraf: Four Points by Sheraton kelowna Airport hotel
  • Afstand: 284 km ten noorden van Kelowna via Revelstoke.
Bekijk een andere lodge

Proud partner of

partner
×