Op reis naar CMH Lodge Bugaboos - Ontdek het met Cloud9 Travel
Lodge

Bugaboos

De geboorteplaats van heli-skiing

Neem contact op

Waarom CMH Bugaboos?

Zet je basiskamp op in Bugaboos bij de eerste heli-ski lodge van de wereld. Vanuit dit ruime chalet, stap je in hetzelfde adembenemende landschap dat onze gasten sinds 1965 verbaast. de Bugaboos lodge combineert alpine geschiedenis en moderne gemakken en heeft één van de beste hot tub-uitzichten op de planeet. Verwacht gedurende de dag perfecte hellingen gevuld met zachte vlokken en lange afdalingen van piek tot dal.

over deze lodge

Lodge capaciteit

44 gasten

Sneeuwval

1200cm

Lodge Hoogte

1490m

Skihoogte

945 - 3050m

CMH Gebieden

Purcell bergketens

Skiterrein

235 afdalingen - 60% bomen / 40% alpine

Inspireerd skiers sinds meer dan 50 jaar

Historische betekenis en modern comfort kenmerken de Bugaboos. De oprichter van CMH, Hans Gmoser, begon in 1965 met gidsen in de Bugaboo Mountains waar ook deze lodge als eerste gebouwd is. Het is en blijft ons meest gevestigde gebied. De grote scherpe granieten pieken karakteriseren het gebied dat een zeer divers terrein kent met genoeg afdalingen boven- en onder de boomgrens. Ondanks internationale bekendheid van deze bergen en het skiën hier is de Bugaboo lodge de enige operatie in het uitgestrekte gebied tussen de majestueuze pieken en gletsjers.

Locatie

De Bugaboo lodge ligt ten westen van Calgary en Banff in de Columbian Mountains. Indien je gebruik maakt van CMH transport zal het Marriott Calgary Airport In-Terminal hotel het beginpunt van jou CMH avontuur zijn. Bij aankomst kan je inchecken in de lobby van het hotel bij de CMH desk en in contact komen met de CMH crew. ‘s Morgens zorgt de CMH crew voor de reis naar Spillimacheen. Vanaf hier wordt je per helikopter ingevlogen naar de Bugaboos lodge. Tijdens het transport zal een CMH host je begeleiden en is er eten en drinken aan boord.

  • Vliegveld: Calgary International Airport
  • Hotel vooraf: Marriott Calgary Airport In-Terminal hotel
  • Afstand: 300 km ten westen van Calgary via Banff, Radium en een helikopter vlucht naar de Bugaboos lodge
Bekijk een andere lodge

Proud partner of

partner
×