Ontdek de 'Remote fly in' lodge CMH Valemount - Cloud9 Travel
Lodge

Valemount

Het ultieme in heliskiing luxe

Neem contact op

Waarom CMH Valemount?

Beginnend met een privé jet vanaf Calgary en een culinaire ervaring die het normale voorbij streeft, biedt Valemount een verfrissende en hoge kwaliteit service aan bij elke stap die je zet. Zelfs voordat je aankomt kun je zien waarom Ski Magazine deze uitzonderlijke bestemming heeft benoemd tot één van de vijf meest luxe skilodges in de wereld. Valemount geeft je een exclusief en individueel aangepaste toegang tot lang, steil terrein, opwindende bomenafdalingen en brede-open plekken — alles bediend door je eigen Bell 212 helikopter.

over deze lodge

Lodge capaciteit

tot 10 gasten

Sneeuwval

1400cm

Lodge Hoogte

795m

Skihoogte

1100 - 3000m

CMH Gebieden

Cariboo bergketens

Skiterrein

500+ afdalingen - 50% bomen / 50% alpine

Meer dan 500 verschillende afdalingen!

De gasten van Valemount skiën in de uitgestrekte Cariboo Mountains en kunnen genieten van de grote diversiteit van het terrein. Van lange steile afdalingen door de bomen tot weidse uitzichten en open gletsjers. De lodge ligt niet ver van het dorp Valemount en is gespecialiseerd in privé groepen tot 10 skiërs.

De privégroep kan genieten van een eigen helikopter en twee gidsen waaroor men enorme flexibel is. De Valemount gidsen zijn ook zeer ervaren instructeurs waardoor het ook ideaal is voor ouderen en gasten die nieuw zijn in het poederskiën.

Locatie

De Valemount lodge ligt vlakbij Valemount, ten westen van Calgary en ten noorden van Kelowna en Revelstoke. Het Marriott Calgary Airport In-Terminal Hotel is het beginpunt van jou CMH avontuur. Bij aankomst kan je inchecken in de lobby van het hotel bij de CMH desk en in contact komen met de CMH crew. ‘s Morgens zorgt de CMH crew voor de reis per privé vliegtuig naar Valemount. Vanuit hier zal je door een privé chauffeur naar de Valemount lodge worden gebracht. Tijdens het transport zal een CMH host je begeleiden en is er eten en drinken aan boord.

  • Vliegveld: Calgary International Airport
  • Hotel vooraf: Marriott Calgary Airport In-Terminal Hotel
  • Afstand: 554 km ten noordwesten van Calgary per privé vliegtuig naar Valemount.
Bekijk een andere lodge

Proud partner of

partner
×