Ontdek de 'Remote fly in' lodge CMH Adaments - Cloud9 Travel
Lodge

Adamants

Grote bochten voor kleine groepen!

Neem contact op

Waarom CMH Adamants?

Het is moeilijk om verder “weg van alles” te komen dan de Adamants. Tegelijkertijd één van de meest afgelegen, maar toch makkelijk toegankelijke, lodges in het programma. Adamants’ ongerepte sneeuw en intieme lodgesfeer hebben het mythische status gegeven voor degenen die veel sneeuw zoeken in kleine groepen van 4 – 6 personen. Diep geworteld in de Selkirks bevat het terrein een mix van perfect verspreide bomen, brede open plekken en grote alpine-afdalingen.

over deze lodge

Lodge capaciteit

30 gasten

Sneeuwval

1800cm

Lodge Hoogte

955m

Skihoogte

900 - 3100m

CMH Gebieden

Selkirk Mountain Range

Skiterrein

332 afdalingen - 40% bomen / 60% alpine

Small Group programma

De Small Group heliski-programma’s zijn speciaal ontworpen voor groepen van vier tot zes personen, inclusief een gids. Jullie vliegen met een A-Star helikopter, die je snel op kan pikken voor de volgende afdaling. Zo maak je nog meer meters. Je kan deze reis met je vrienden of familie maken, maar ook alleen. In kleinere groepen wordt er uiteraard aandacht besteed aan het niveau van de deelnemers, zodat iedereen optimaal van het diverse terrein kan genieten!

Locatie

Op 350 kilometer ten westen van Banff vind je de Adamants lodge gelegen op een samenvloeiing van vier grote valleien. Als je echt even weg wilt van alles en midden in de ongerepte Columbian Mountains wilt zijn, dan is de Adamants wat voor jou.  Indien je gebruik maakt van CMH transport zal het Four Points Sheraton (Kelowna Airport) het beginpunt van jou CMH avontuur zijn. Bij aankomst kan je inchecken in de lobby van het hotel bij de CMH desk en in contact komen met de CMH crew. ’s Morgens zorgt de CMH crew voor de reis naar de Adamants lodge. Tijdens het transport zal een CMH host je begeleiden en is er eten en drinken aan boord.

  • Vliegveld: Kelowna of Calgary International Airport
  • Hotel vooraf: Four Points by Sheraton kelowna Airport hotel
  • Afstand:  284 km ten noorden van Kelowna via Revelstoke, Goldstream en een helikopter vlucht naar de Adamant Lodge
  • Routebeschrijving: Route per auto & Google Maps locatie helipad
Bekijk een andere lodge

Proud partner of

partner
×