Heliskiën in Revelstoke - Ontdek de CMH lodge met Cloud9 Travel
Lodge

Revelstoke

Welkom in het poeder paradijs!

Neem contact op

Waarom CMH Revelstoke?

Het meest perfecte bergstadje van Noord-Amerika, Revelstoke. Gebouwd in het hart waar de diepste poeder valt en waar Revelstoke epische dagen met beruchte nachten combineert. Met alles in de buurt zit je op loopafstand van de beste kroegen, nachtclubs en lokale favorieten van de binnenstad. Geniet, wanneer het sneeuwt, van een opwarmdag in het plaatselijke skigebied voordat je naar CMH gaat. Bij CMH Revelstoke geniet je van onmogelijk diepe sneeuw, brede open afdalingen en de epische bomen van de Selkirks en Monashees.

over deze lodge

Lodge capaciteit

48 gasten

Sneeuwval

1800cm

Lodge Hoogte

470m

Skihoogte

900 - 3000m

CMH Gebieden

Selkirk & Monashee bergketens

Skiterrein

247 afdalingen - 60% bomen / 40% alpine

Jouw thuis in het hart van Revelstoke

Met toegang tot de Monashees en de Selkirks staat Revelstoke bekend om de diepe sneeuw, groot en open alpine en gletsjer terrein met veel tree skiing, vergelijkbaar met het beste van elke andere CMH gebieden. Door de immense grootte van het gebied en de makkelijke bereikbaarheid per bus of helikopter is het mogelijk om goed te skiën tijdens guur weer.

Revelstoke verschilt van de andere CMH lodges doordat de accommodatie in de Regent Inn gevestigd is. Gelegen in British Columbia’s meest populaire wintersport gebieden. In 2008 is het herbouwde Revelstoke Mountain Resort geopend. Dit ooit kleine skiplaatsje is nu een gebied van wereldklasse waar men 1.700 m vertikaal in één stuk kan skiën en er jaarlijks een verbluffende 1.200 – 1.800 cm sneeuw valt. De gasten kunnen gegarandeerd skien, zelfs op de dagen dat de helikopter niet kan opstijgen.

Een paar andere redenen dat de gasten van CMH graag naar Revelstoke komen:

  • De mogelijkheid om te winkelen, koffie te drinken en heerlijk te kunnen dineren in diverse restaurants of uit te gaan.
  • Er er zijn spa- en fitness mogelijkheden in en om het luxe hotel.
  • Gratis toegang tot het nieuwe Revelstoke Aquatic Centre, een van B.C. mooiste indoor zwembaden met jacuzzi en een ‘lazy river’ en 25 meterbad, glijbaan, sauna, stoombad en klimmuur.
  • Er is een uitgebreid business center met alle faciliteiten voor zij die het nodig hebben.
  • De mogelijkheden om men zich op een down day te vermaken zijn er rijkelijk. Je kan cross country skiën, een snowmobile huren of naar de Halcyon Hot Springs.

Locatie

CMH Revelstoke bevind zich in het Regent Inn, gelegen in het centrum van het dorpje Revelstoke en ligt ten noordoosten van Kelowna en ten westen van Calgary. Indien je gebruik maakt van CMH transport zal het Four Points Sheraton (Kelowna Airport) het beginpunt van jou CMH avontuur zijn. Bij aankomst kan je inchecken in de lobby van het hotel bij de CMH desk en in contact komen met de CMH crew. ‘s Morgens zorgt de CMH crew voor de reis naar Revelstoke. Tijdens het transport zal een CMH host je begeleiden en is er eten en drinken aan boord.

  • Vliegveld: Kelowna of Calgary International Airport
  • Hotel vooraf: Four Points by Sheraton kelowna Airport hotel
  • Afstand: 187 km ten noorden van Kelowna.
Bekijk een andere lodge

Proud partner of

partner
×