Heliskiën in Kootenay - Ontdek de CMH lodge met Cloud9 Travel
Lodge

Kootenay

Breedste keuze aan trips en terrein

Neem contact op

Waarom CMH Kootenays?

Of je nu houdt van een rustig en ontspannen vakantie met zonsondergangen in het water of luidruchtige feesten tot het ochtendgloren, ons Kootenay-team is meer dan blij om alles te organiseren wat jij wilt. Met 1.155 km² aan uitgestrekte velden, leuke open plekken, perfect verspreide bomen en speelse pillows, is dit jouw “al you can eat” buffet van plezier. Het uitdagende terrein van de Kootenays is geschikt voor de ervaren skiers en ook het thuis van het ” Steep shots & Pillow Drops” programma.

over deze lodge

Lodge capaciteit

45 gasten

Sneeuwval

1800cm

Lodge Hoogte

460m

Skihoogte

1060 - 2880m

CMH Gebieden

Selkirk & Monashee bergketens

Skiterrein

298 afdalingen - 75% bomen / 25% Open-bowl alpine

Steep Shots & Pillow Drops

Elke skiër en snowboarder heeft zijn eigen stijl. Onze ervaren gidsen geven jou alle coaching die je nodig hebt om de beste ‘features’ en meest dynamische lijnen te vinden tijdens elke afdaling. ontdek jou eigen persoonlijke ski/board stijl tijdens de ‘Steep Shots & Pillow Drops’ programma’s van CMH Heliskiing.

Dit programma is ontworpen om jou te helpen offpiste terrein te lezen, hierdoor te navigeren en te bewegen door verschillend en uitdagend terrein. Naast het Steep Shots & Pillow Drops programma zijn er ook signature en small group trips bij CMH Kootenay.

 

 

Locatie

CMH Kootenay, the Lodge at Arrow Lake ligt in het dorpje Nakusp, ten oosten van Kelowna en ten westen van Calgary. Om de prijs zo laag mogelijk te houden, is CMH transport niet inclusief. De meeste gasten die naar de Kootenays komen, kiezen ervoor om met een huurauto naar Nakusp te rijden. Op de begindag van je heliskitrip wordt je aan het einde van de middag bij CMH Kootenay verwacht.

  • Vliegveld: Kelowna of Calgary International Airport
  • Hotel vooraf: Four Points by Sheraton kelowna Airport hotel
  • Afstand: 232 km ten oosten van Kelowna via Fauquier of Revelstoke.
Bekijk een andere lodge

Proud partner of

partner
×