Op reis naar CMH Lodge Cariboos - Ontdek het met Cloud9 Travel
Lodge

Cariboos

Spectaculaire sneeuwval in het noorden van British Columbia

Neem contact op

Waarom CMH Cariboos?

Laat de ontspannen sfeer je niet voor de gek houden – we hebben ieder detail van deze gezellige alpine retraite bekeken. Van de temperatuur van de hot tub tot onze uitzonderlijk goed gevulde bar en nachtelijke jam sessies, streven we ernaar om ervoor te zorgen dat alles aan de Cariboos warm, uitnodigend en onvergetelijk is. Met een seizoen dat tot eind april duurt, omvat het skigebied onaangetaste uitzichten, champagnepoedervelden en tal van bomenafdalingen verspreid over de grote velden van het Cariboo-terrein.

over deze lodge

Lodge capaciteit

42 gasten

Sneeuwval

1400cm

Lodge Hoogte

1100m

Skihoogte

1000 - 3000m

CMH Gebieden

Cariboo bergketens

Skiterrein

219 afdalingen - 60% bomen / 40% alpine

Langer seizoen, meer afdalingen

Deze lodge is de beste accommodatie in het gehele Cariboo gebied. De Cariboo Mountains vragen om geskied te worden, en bieden uitgebreide alpine afdalingen en legendarisch tree skiing. De talrijke en spannende afdalingen en pick ups voor de helikopter bieden onze gasten een grote diversiteit aan mogelijkheden. Door de consistente hoge sneeuwval in de North Thomson Valley kan er tot zeer laat in het seizoen nog genoten worden van wereldklasse heliskiën.

Locatie

De Cariboos lodge ligt ten noorden van Kamloops en Kelowna. Indien je gebruik maakt van CMH transport zal het Four Points Sheraton (Kelowna Airport) of het Hotel 540 (Kamloops) het beginpunt van jou CMH avontuur zijn. Bij aankomst kan je inchecken in de lobby van het hotel bij de CMH desk en in contact komen met de CMH crew. ‘s Morgens zorgt de CMH crew voor de reis naar Valemount. Vanaf hier wordt je per helikopter ingevlogen naar de Cariboos lodge. Tijdens het transport zal een CMH host je begeleiden en is er eten en drinken aan boord.

  • Vliegveld: Kelowna, Kamloops of Edmonton International Airport
  • Hotel vooraf: Four Points by Sheraton kelowna Airport hotel of Hotel 540 Kamloops
  • Afstand: 332 km ten noorden van Kamloops via Clearwater, Blue River, Valemount en een helikopter vlucht naar de Cariboos lodge
Bekijk een andere lodge

Proud partner of

partner
×