Op reis naar CMH Lodge Bighorn - Ontdek het met Cloud9 Travel
Lodge

Bighorn

Opwindende avonturen met next-level luxe

Neem contact op

Waarom de Bighorn lodge?

Verbreng je dagen aan boord van je privé helikopter in het poederparadijs van de Monashee en Sekirk bergketens voordat je terugkeert naar je privé-lodge en ervaar een nieuwe standaard van een hoogwaardige accomodatie en service. Geniet van de gastronomische gerechten van een bekroonde Europese chef-kok en een team van toegewijde medewerkers die zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Verkozen tot ‘s werelds beste ski-chalet, vier jaar op rij, is de Bighorn lodge jou toevluchtsoort in het hart van heliski mekka.

over deze lodge

Lodge capaciteit

4-16 gasten

Sneeuwval

1800cm

Lodge Hoogte

470m

Skihoogte

900 - 3000m

CMH Gebieden

Selkirk & Monashee bergketens

Skiterrein

247 afdalingen - 60% bomen / 40% alpine

Toegangelijk, voor de hele familie

Met toegang tot zowel de Monashees en de Selkirks, wordt Revelstoke bepaald door diepe sneeuw, open alpine en gletsjer terrein, en het tree-skiën is gelijk aan het beste van alle andere heli-ski gebieden van CMH. De grootte en toegankelijkheid van het gebied, zorgt ervoor dat je altijd perfecte condities hebt, zelfs bij slecht weer. De Bighorn lodge is bedoeld voor een exclusieve groep van 4 tot 10 skiërs/snowboarders, 2 gidsen en een eigen Bell 407 of 212 helikopter. Voor vrienden en familie die dezelfde luxe willen ervaren maar niet willen heliskiën, is het naastgelegen skigebied een perfecte oplossing.

Locatie

De Bighorn lodge bevind zich vlakbij het Revelstoke Mountain Resort en ligt ten noordoosten van Kelowna en ten westen van Calgary. Je kunt kiezen uit private transport per helikopter, auto of met private jet naar Revelstoke. Bij aankomst zal de host voor de week jullie opwachten op het vliegveld. Afhankelijk van jullie keus voor transport brengt de host jullie per helikopter, auto of privcate jet naar de Bighorn lodge in Revelstoke.

  • Vliegveld: Kelowna of Calgary International Airport
  • Hotel vooraf: Four Points by Sheraton kelowna Airport hotel
  • Afstand: 193 km ten noorden van Kelowna.
Bekijk een andere lodge

Proud partner of

partner
×