Ontdek de 'Remote fly in' lodge CMH Galena - Cloud9 Travel
Lodge

Galena

ultra diepe poeder en gevarieerde en uitdagend treeskiing

Neem contact op

Waarom CMH Galena?

De Galena lodge is bekend onder de levendige hardcore skiërs van het poederlandschap. Terwijl het uitdagende terrein zeker de trekpleister is, hebben de beruchte ping-pongtoernooien en avondlijke capriolen tevens een reputatie voor het ultieme plezier. Galena skiërs en snowboarders kunnen de hele dag klassiek Selkirk-terrein verwachten: steile plekken, rustieke pijnbomen, pillowlijnen en bodemloze sneeuw bij elke bocht.

over deze lodge

Lodge capaciteit

44 gasten

Sneeuwval

1800cm

Lodge Hoogte

1050m

Skihoogte

1000 - 3100m

CMH Gebieden

Selkirk bergketens

Skiterrein

332 afdalingen - 80% bomen / 20% alpine (tot maart)

Serieus plezier, dag en nacht

Galena staat bekend om de ultra diepe poeder en gevarieerde en uitdagende tree skiing. Al het skiën vindt plaats in de Badshot Range dat deel uitmaakt van de Selkirk Mountain Range en deze bieden veel sneeuw en ruwe schoonheid. Drie valleien komen voor de lodge bij elkaar en bieden een gevarieerd terrein waardoor er in de meeste weersomstandigheden geskied kan worden.

De architectuur van de lodge bestaat uit boomstammen en oogt meer als een blokhut in verhouding tot de andere Lodges. De eenvoudige maar comfortabele kamers liggen allen op de eerste verdieping terwijl het hoofdgebouw met de algemene ruimte en de keuken drie verdiepingen telt.

Locatie

De Galena lodge ligt ten noordoosten van Kelowna. Indien je gebruik maakt van CMH transport zal het Four Points Sheraton (Kelowna Airport) het beginpunt van jou CMH avontuur zijn. Bij aankomst kan je inchecken in de lobby van het hotel bij de CMH desk en in contact komen met de CMH crew. ‘s Morgens zorgt de CMH crew voor de reis naar Trout lake. Vanaf hier wordt je per helikopter ingevlogen naar de Galena lodge. Tijdens het transport zal een CMH host je begeleiden en is er eten en drinken aan boord.

  • Vliegveld: Kelowna of Calgary International Airport
  • Hotel vooraf: Four Points by Sheraton kelowna Airport hotel
  • Afstand: 280 km ten noordoosten van Kelowna via Revelstoke en een helikopter vlucht naar de Galena lodge
Bekijk een andere lodge

Proud partner of

partner
×