Onze partners - Cloud9 Travel

Onze partners

Mk Skiservice & Frosty
Mk Skiservice & Frosty

De speciaalzaak op het gebied van offpiste skiën, snowboarden en freeriden in de Benelux. Hier vind je werkelijk alles voor jou reis met Cloud9 Travel. Je vind ons af en toe ook in ons eigen Cloud9 Travel heliski shop-in-shop bij MK Skiservice!

wePowder
wePowder

Sinds 2013 organiseren wij samen met wePowder verschillende heliski- en catskitrips. WePowder is de grootste online freeridecommunitie in de Benelux voor iedereen die op zoek ik naar verse poeder en gelijkgestemden.

Poederbaas
Poederbaas

In 2010 klein begonnen maar ondertussen niet meer weg te denken uit de Belgische en Nederlandse markt. Naast de mutsen, hoofdbanden, t-shits en scarffs die Poederbaas maakt, organiseren ze ook samen met ons verschillende heli- en catskireizen voor de echte Poederbazen.

SnowPlus
SnowPlus

Samen met SnowPlus organiseren wij sinds 2018 heliskitrips naar Canada. SnowPlus is gevestigd in België en organiseert sinds 10 jaar familie wintersportreizen met vlaamse ski- en snowboardleraren.

SkiDiscovery - Discovery Wintersports
SkiDiscovery - Discovery Wintersports

SkiDiscovery is een skicentrum in den Haag en heeft vier verschillende indoorrolpistes. Tevens organiseert SkiDiscovery wintersportreizen met Nederlandse leraren. Samen organiseren wij sinds 2019 een catskitrip naar Macedonië voor alle deelnemers van SkiDiscovery.

Mountain Network
Mountain Network

Mountain Network heeft verschillende klim- en bouldercentra door heel Nederland. Daarnaast organiseren zij buitensport in de Belgische ardennen, expedities, beklimmingen en toerski- en freeride reizen onder leiding van o.a. Jelle Staleman.

Mentelity Foundation
Mentelity Foundation

In samenwerking met de Mentelity Foundation ondersteunen wij kinderen en volwassenen met een lichamelijke handicap. De Mentelity Foundation heeft met de Mentelity heliskitrip in Canada bewezen dat niets onmogelijk is.

Powder Guides - Martijn Schell
Powder Guides - Martijn Schell

PowderGuides is in 2008 opgericht door de Nederlandse Berggids Martijn Schell en bestaat uit een vast team van acht gediplomeerde berggidsen die allemaal permanent in de bergen leven. PowderGuides organiseerd toerski- en freeride reizen en heliskiën in Canada samen met Cloud9 Travel.

Expedition Everywhere
Expedition Everywhere

Samen met Expedition Everywhere organiseren wij een aantal exclusieve reizen naar onze avontuurlijke bestemmingen. Reis samen met gelijkgestemden naar de uithoeken van de wereld.

BTS Incentives
BTS Incentives

BTS Incentives is een reisbureau in Antwerpen met meer dan 70 Travel-Experts door heel België en is gespecialiseerd in reizen op maat naar 32 verschillende bestemmingen.

BMS Travelling
BMS Travelling

BMS-Travellers is al meer dan 40 jaar de expert in privé reizen naar oost en zuidelijk Afrika. Ze organiseren rondreizen met gids, self drive, fly in en bijzondere huwelijksreissafari’s.

The Travel Club
The Travel Club

Persoonlijke reisadviseurs door heel Nederland. Met meer dan 270 ervaren reisadviseurs is er altijd wel een reisadviseur bij jou in de buurt.

Irian van Helfteren
Irian van Helfteren

Irian van Helfteren is een Nederlandse snowboard gids en kent de skigebieden rond om Arlberg in Oostenrijk als één van de besten. Sinds 2003 woont Irian in Oostenrijk en heeft als eerste en enige Nederlander in de Freeride World Tour gereden.

GoCanada
GoCanada

GoCanada organiseert reizen naar Canada, zowel in de winter als in de zomer. Van autorondreizen en camperreizen tot aan trein- en cruisereizen.

High Tech Travel
High Tech Travel

High Tech Travel is een reisspecialist in België, gespecialiseerd in sportieve reizen over de hele wereld, zowel in de zomer als in de winter.

Ook partner worden?

Ook partner van Cloud9 Travel worden? Neem contact met ons op en wij kijken graag samen naar de mogelijkheden.