Op reis naar CMH Lodge Monashees - Ontdek het met Cloud9 Travel
Lodge

Monashees

Lange en steile afdalingen met het beste tree skiing ter wereld!

Neem contact op

Waarom CMH Monashees?

Met zijn afgelegen locatie, ramen van vloer tot plafond, hot tub op het dak en panoramische uitzichten kan je niet anders dan houden van de Monashees. Deze hout omlijste retraite is de ideale plek om je gedachten te verzetten en voor te bereiden op het avontuur van morgen. Gelegen in het Selkirk-bereik, plaatst “The MO” je in het midden van enkele van de meest spannende en gewilde tree runs ter wereld. Kijk uit naar diepe sneeuw, epische open plekken en lange benen-brandende afdalingen.

over deze lodge

Lodge capaciteit

47 gasten

Sneeuwval

2000cm

Lodge Hoogte

580m

Skihoogte

580 - 3140m

CMH Gebieden

Monashee & Selkirk Mountain Ranges

Skiterrein

356 afdalingen - 85% bomen / 15% alpine

Winter op z'n diepst

De oeroude, natuurlijk- ruimtelijke wouden in het Monashee gebied zijn verantwoordelijk voor de naam ‘Tree Skiers’ Paradise’ onder CMH gasten. Samen met het beste tree skiing ter de wereld wordt de Monashees ook bewonderd om haar vele steile afdalingen. De Monashees biedt waarschijnlijk het meest uitdagende skiën van alle CMH-gebieden. De meeste gasten bestaan uit ervaren heliskiërs die elders in de snelste groepen skiën. Nieuwelingen zijn welkom, mits ze lange, steile en uitdagende bos afdalingen kunnen maken op een hoog tempo.

Locatie

CMH Monashees ligt ten noorden van Revelstoke in British Columbia. Indien je gebruik maakt van CMH transport zal het Marriott Calgary Airport In-Terminal hotel het beginpunt van jou CMH avontuur zijn. Bij aankomst kan je inchecken in de lobby van het hotel bij de CMH desk en in contact komen met de CMH crew. ‘s Morgens zorgt de CMH crew voor de reis naar de Monashee Lodge. Tijdens het transport zal een CMH host je begeleiden en is er eten en drinken aan boord. Je kunt er ook voor kiezen om zelf met een auto naar de Monashees lodge te rijden.

  • Vliegveld: Calgary International Airport of Kelowna International Airport
  • Hotel vooraf: Marriott Calgary Airport In-Terminal hotel
  • Afstand: 548 km ten westen van Calgary via Banff, Golden en Revelstoke
Bekijk een andere lodge

Proud partner of

partner
×