Ski the Bubble | Weg van de mensenmassa, een unieke kans

VERPLAATST NAAR 2021

SKI THE BUBBLE

Een privé skigebied als aftrap van je winterseizoen

Het alleenrecht op de berg

Samen met een groep wintersport fanaten een lang weekend in een bubble op de berg met de coolste activiteiten waarbij veiligheid en plezier voorop staan. Veiliger op wintersport, tijdens Covid-19 kan bijna niet! 

Met jou gaan we het in Europa voor het eerst mogelijk maken: een privé skigebied! 

Een onvergetelijke ervaring beleven met de meest avontuurlijke activiteiten die je hartslag tot een nieuw limiet brengen.

All-Inclusive

SKI THE BUBBLE is een all-inclusive primeur op het gebied van wintersport.

Coronaproof

Je wordt bij aankomst direct gecheckt. Er is geen veiligere manier van wintersport dan dit.

Unieke activiteiten

Met gecertificeerde begeleiding gaan we ongerepte gebieden ontdekken. Veiligheid voorop!

King of the slope

Waan je in winter wonderland, zonder mensenmassa om je heen.

Een uniek lang weekend

SKI THE BUBBLE wordt een episch weekend en we geven je graag alvast een klein inkijkje in de mogelijkheden (onder voorbehoud).

We bezorgen jou een onmisbare belevenis:

Veiligheid staat voorop

Covid-19

In ons paradijs creëren we de mogelijkheid om coronaproof op wintersport te gaan. Dit wordt onder andere gerealiseerd door het gebruik van privé gondels, mondkapjes en rijen bij de lift bestaan in deze BUBBLE niet.

Bij aankomst wordt iedereen gecheckt en de berghutten zijn zo ingedeeld dat je ook hier binnen volgens alle richtlijnen veilig kan worden genoten. 

Activiteiten/Clinics 

Jij wordt begeleid door lokale gidsen met de hoogste certificering, deze zullen jou veilig ondersteunen in alle bergactiviteiten. Veiligheid is de eerste prioriteit, daarbij gaan we natuurlijk voor maximaal plezier!

Terrein en Sneeuwcondities

Hohsaas, gelegen in het Saasdal Zwitserland, is een waanzinnig mooi gebied. De pistes rijken tot wel 3200 meter hoogte, hierdoor is dit gebied ook echt sneeuwzeker te noemen en kan half december het seizoen beginnen met SKI THE BUBBLE. Rondom deze pistes zijn verschillende berghutjes en restaurants, hier zal je verblijven en eten. Natuurlijk worden er verschillende activiteiten georganiseerd die je absoluut niet wilt missen.

Berghutten

Tijdens dit weekend zijn er prachtige knusse berghutten in gebruik. Overnachten vanaf 2.726 meter hoogte met niemand om je heen, dat moet je meemaken. Het zijn echte originele berghutten, je krijgt een pure ervaring. Deze hutten nemen je mee back to basic, boven op de berg is douchen iets van de toekomst. Één van deze hutten is zelfs bijna 100 jaar oud.

De kamers gaan van 2-pers tot aan 28-pers, in deze hutten is voldoende ruimte om coronaproof te verblijven. Hiervoor zullen wij een slimme indeling maken en zorgen dat het allemaal volgens de richtlijnen verloopt. De reis is all-inclusive, het eten, drinken (excl. Alcoholische dranken) en de activiteiten worden verzorgd.

Reserveer jouw plek voor Ski The Bubble

All-inclusive reis, voor € 1.240,-

Vul hieronder je naam, e-mailadres en eventueel telefoonnummer in en klik op de knop om je aanvraag af te ronden.

  Veelgestelde vragen

  Wij zijn druk bezig met het realiseren van een once in a lifetime opportunity. 

  In onze prachtige sport zijn de activiteiten afhankelijk van de sneeuwcondities. Daarom zullen wij het definitieve programma naar buiten brengen wanneer wij weten hoe de omstandigheden eruit zien. Wees gerust, het is absoluut het wachten waard!

  Als Cloud9 Travel nemen wij je mee naar ultiem geluk, en geven wij jou de kans om de meest unieke reizen te maken. Dit zal met SKI THE BUBBLE ook het geval zijn. Uniek, vernieuwend, educatief en grensverleggend.

  Deze onvergetelijke ervaring kun je voor € 1.240,- boeken. De reis is all-inclusive en dit is allemaal inbegrepen:

  • 3 dagen skiën en snowboarden
  • 3 overnachtingen in een knusse berghut
  • Eten en drinken (excl. alcoholische dranken)
  • Een episch weekend met onmisbare activiteiten 

  Ski the Bubble wordt een ruig weekend voor mannen en vrouwen die van avontuur houden. Het is de ideale aftrap van het winterseizoen, jouw techniek wordt weer even opgefrist en een opeenvolging van nieuwe activiteiten komt jouw kant op.

  Ben jij fit en kan je gemakkelijk een rode piste af skiën dan is Ski The Bubble voor jou.

  De reis van en naar het skigebied is niet inbegrepen, wij raden sterk aan om met een auto te komen. Zo vergroot jij de veiligheid in de BUBBLE. Daarnaast is het gebied perfect te bereiken.

  Mocht het zo zijn dat wij SKI THE BUBBLE moeten annuleren door weersomstandigheden of Covid-19, dan krijg je kosteloos je geld terug.